Welkom

Welkom!

Hartelijk welkom op de website van Sabaydee Thai Massage!!!Thai Massage

Wij wensen u alvast fijne en ontspannen feestdagen toe!

Wij heten u graag welkom in ons massagesalon in het hart van Oudenbosch!
Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen bij Sabaydee Thai Massage.
We staan klaar om u te laten genieten van ultieme ontspanning en rust middels een echte massage volgens onze Thaise traditie.
De massages vinden plaats op individuele basis, in een speciaal voor u ingerichte warme, rustige Thaise kamer met zacht licht en wellicht wat zachte, meditatieve muziek.
Laat u verwennen door de ervaring van een opeenvolging van uitermate rustgevende en ontspannende massagebehandelingen naargelang de tijd die u reserveert.

Thai massageOnze klassieke Thaise massage verfrist uw lichaam en geest, geeft heerlijke ontspanning en verlicht de pijn, maakt alle spieren van uw lichaam soepel en lenig.

De massages zijn voor iedereen.
Onze klassieke Thaise therapy & relaxing massage verfrist uw lichaam en geest, geeft heerlijke ontspanning en verlicht de pijn, maakt alle spieren van uw lichaam soepel en lenig.

Door de massage wordt de bloedsomloop bevordert, kunnen de zenuwen ontspannen en de spieren hun afvalstoffen kwijt. De massages zijn bedoeld om even een pas op de plaats te maken en het zenuwstelsel een signaal te geven het herstelproces van het lichaam te stimuleren.

Men voelt zich prettig en zal, bij regelmatige herhaling van de massage, in staat zijn zich beter te ontspannen en te concentreren. Ook wordt men zich bewuster van het eigen lichaam.

Thaise massageThaise massage kan zo een positieve bijdrage leveren aan het algemeen welbevinden en aan preventie van stress gerelateerde klachten.

Wij doen alleen traditionele Thaise massages.
In onze praktijk worden geen erotische massages gegeven.

Maak snel een afspraak! Onze Thaise masseuses staan voor u klaar!

Reserveren kan meteen per telefoon: +31 (0)6 1559 9019
of via email: sabaydeethaimassage@gmail.com